Veelzijdige deurenspecialist in Drenthe

Dick Hekman, de deurenspecialist heeft een ruime keuze aan binnen en buitendeuren. Waarom? Binnendeuren bepalen in belangrijkste mate de sfeer in jouw huis. Jouw voordeur is een blikvanger en geeft jouw woning karakter. Slim ontworpen, zodat comfort, veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan. En uiteraard vakkundig vervaardigd voor een lange levensduur.
Daarom een Dick Hekman deur; Topkwaliteit passend bij jou!

Deuren

Binnen- en buitendeuren van hoge kwaliteit kunt u vinden bij Dick Hekman Deurenspecialist. Of je nu klassiek, modern of trendy deuren wilt, wij hebben ze in onze collectie.

Hang & Sluitwerk

Veilig van huis? Dick Hekman biedt de beste oplossingen voor het beveiligen van je woonhuis. Geef inbrekers geen kans! Laat je vrijblijvend voorzien van een veiligheidsadvies.

Garage deuren

Garagedeur nodig? Zoek niet verder! Afhankelijk van het pand berekenen wij een juiste constructie. Garagedeuren zijn leverbaar in diverse materialen, stijlen en kleuren.

Kastenwanden

Beschik je over een kleine woonomgeving of is het wenselijk om je spullen netjes op te bergen? Dick Hekman maakt kastenwanden en interieur op maat in diverse stijlen.

Bestsellers